Sonbahar Gardırop Rehberi 2015 - Romantik Genç Kız Havası

sonbahar-moda-rehberi


sonbahar-moda-rehberi-pastel-pembe



Bu sonbahar soğuk havaları pembe ile romantikleştirme zamanı.

Sonbahar modasına yeni bir çizgi katan pembe ve tonları sezonun öne çıkan trendleri arasında.Kombinlerinizde pastel pembeleri, şeker pembesini ve gül kurusu tonlarını kullanarak yumuşak geçişler elde edebilirsiniz. Bu size naif bir feminenlik de katacaktır. Tatlı pembe tonlarını tarzınıza göre kolaylıkla şekillendirebilirsiniz. Pembe paltolar, sonbaharın vazgeçilmezi trençkotlar, pileli etekler, yumuşak dokulu kazaklardan pantolonlara, hırka ve ayakkabılara kadar pek çok kıyafet ve aksesuar, modaseverlerin yakın merceğinde.


Romantik Genç Kız Havası

Topshop, Mango, Lcwaikiki gibi mağazalarda karşımıza çıkan yumuşak tonlu pembe kazaklar ve süveterler flörtöz bir hava yakalamak isteyen genç kızlar için ideal. Siyah/Gri bir pantolon ya da pileli bir etek seçimi yaparak pembeyi daha çok vurgulamak elinizde. Eğer büyülü bir hava elde etmek istiyorsanız pembe ile krem tonlarını tercih edebilir kendinizi prenses gibi hissedebilirsiniz.



sonbahar-moda-rehberi-pastel-pembe


Gösterişli ve Cesur

Sonbaharın bir başka trendi olan kürk modasını en hızlı hayata geçiren ve sezon rengiyle birleştiren markalardan biri H&M, mevsimin ilk günlerinden itibaren mağazalarında bej, gül kurusu, pudra pembesi gibi tonlarda kabarık kürklere yer verdi. Eğer bu sezon H&M mağazasına uğramışsanız bu kürklere mutlaka rastlamışsınızdır. Kabarık yün kürkler, dikkat çekmeyi seven, cesur ve her daim şık kadınların kendilerini kraliçe gibi hissetmelerinde vazgeçilmez bir yol.


sonbahar-moda-rehberi-pastel-pembe


Zarif ve Şık 

Sezon başında bazı tasarımcılar pembe ve tonlarını paltolarla, trençkotlarla ve ceketlerle simgeledi. Bu akım ile sonbaharın en şık ve en naif kadınlarına hitap edildi. Toz pembesi paltolara Zara, Mark&Spencer gibi mağazalarda da rastlayabilirsiniz. İnce topuklu bej botlar, Miu Miu çanta ve fularlar ile sokakta zarif bir şıklık yakalayabilir, bir kuğu havasına bürünebilirsiniz.

Kıyafet seçimlerinin yanısıra, tarzınıza uygun aksesur seçimleriyle de trendi yakalamak mümkün. Kış öncesi pembe tonlarında bereler, şapka ve eldiven takımları iyi bir yılbaşı hediyesi olabilir. Gül kurusu tonlarında makyajınızı ve ojelerinizi de unutmayın.


Pembe kombinler için parfüm önerimiz ise: Sonbahar 'a ayrı yakışan YSL-Baby Doll kokusu.




sonbahar-moda-rehberi-pastel-pembe

- Peki Ya Griyi Giyinme Rehberi 'ni Okudunuz mu ? - Sitemize göz atın!




Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.