Yves Rocher Zeytinyagli Duş Jeli

yves-rocher-dus-jeli-zeytinyagi-kullananlar-fiyati
Yves Rocher Zeytinyagi Dus Jeli



Yves Rocher Zeytin Yağı Duş Jeli, aromatik duş keyfi sevenlere göre güzel bir seçenek. Yves Rocher duş jellerini genel olarak çok sevdiğimi defalarca blogda belirttim. Hem uygun fiyatlı, hem hoş kokularıyla ilgimi cezbetmeye devam eden Yves Rocher duş jellerinden zeytin yağlı olanı, klasik zeytim yağı kokusunu sevmeyenlere bile kendini sevdirecek güzellikte. Özellikle kuru ciltlerde bıraktığı yumuşatma etkisi gayet iyi. Soluk yeşil ile sarı arasında bir rengine sahip. 400 ml 'lik boyutu uzun bir kullanım sunuyor. Özellikle 15 TL 'lik fiyatına kıyasla gerçekten iyi. Yarı boyutundaki market duş jelleriyle neredeyse aynı fiyata geliyor.


Yves Rocher Zeytinyagi Dus Jeli
Yves Rocher Zeytinyagi Dus Jeli

Kokusunu, verdiği yumuşaklığı ve ekonomik fiyatını seviyorum. Tek sevmediğim özellik, sade tasarımlı ambalajının bir pompa bile içermeyiş cimriliği. Yves Rocher büyük boy duş jellerinin genel sorunu bun olsa gerek çünkü pompaları yok. İşin kötüsü de kapak kısımları şipşak açılmıyor, çevrilerek açılanlardan. Duş jellerini dökerek kullanmak hem pratiklik sağlamıyor hem de ürünü ister istemez daha fazla almaya zorluyor. Pompayı ilginç bir şekilde ayrı olarak satan Yves Rocher bu konuda da kullanıcı dostu ürün ambalajına yer verse daha iyi olur. En azından o pompa da ürüne dahil edilip fiyatı artsın, daha iyi. Bu şekilde ayrıca pompa vs almak bana mantıksız ve gereksiz geliyor.


Pompasının ayrı satılması serzenişim haricinde genel olarak beğendiğim bu duş jelini, hassas ve kuru ciltlere öneririm. 
Sayısız kere aldım, memnun kaldığım için de daimi olarak almaya devam edeceğime benziyor.

Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.