Rimmel London Waterproof Gel eyeliner

Günün ikinci yazısıyla merhaba!

Sıradaki tanıtacağım ürün Rimmel London'ın Waterproof olan Gel eyeliner'ı.
Uzun zamandır bir jel eyeliner almak istiyordum, indirimde olduğundan bu ürüne bi şans vermek istedim, fiyatı 12 liraydı indirimle 8 liraya geldi.

Eve gelir gelmez denedim, ürünün kendi fırçası var ve 2 gram, fırçası uygulama için gayet uygun, yapısı oldukça yumuşak, jel eyelinerlarda olan en büyük sorun sanırım hemencecik kuruması ve bununda uygulanmasını zorlaştırması, lakin gel gelelim bu ürün tam tersi, o kadar yumuşak cıvık bir yapısı var ki sürmek gerçekten zor ve kendisi kurumayı bilmiyor,öyle bir 5-10 dakika beklemeniz lazım ki bu da makyaj yaparken gayet uzun bi süre, isminde belirtildiği gibi tam anlamıylada water proof değil ama bişey var ki eğer düzgün sürmeyi becerebilirseniz saatlerce gözünüzde bozulmadan kalıyor.

5 üzerinden 2 veriyorum  bu minnok kutulu jel eyelinera, peki bir daha alır mıyım? cık imkansız yani, şimdi geçelim fotoğraflara;



Allahtan indirimden aldım yoksa çöpe gitmiş olacaktı param, lakin en sevdiğim huyum olan ''bitirmeden atmam! '' gerçeğini bu ürüne de uygulayacağım, hem belki bi kaç uygulamadan sonra alışırım kendisine ne dersiniz?

Sizin önereceğiniz drugstore tarzı başka bi gel eyeliner var mı peki?

ciao!

Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.