Normal veya Karma Ciltlere ► Vichy Aqualia Thermal Light Nemlendirici

karma-cilt-vichy-aqualia-thermal-light-nemlendirici

Karma Cilt/Normal Cilt İçin Nemlendirici Krem
Vichy Aqualia Thermal Light Cream



Normal ve Karma cilt tiplerine özel olarak formüle edilmiş Vichy Aqualia Thermal Light  yağsız ve parabensiz hafif bir nemlendirici. Karma cildim yazın yağlanmaya müsait iken kış mevsimine yaklaştıkça kuru/karma formuna dönüştüğü için, sonbahar zamanında biraz daha nem veren bakım ürünlerine ister istemez yöneliyorum. Şu anda ise kullanıyor olduğum Vichy Aqualia Thermal Light nemlendirici kremini, genel olarak beğendim ancak eksileri de bulunmakta.


karma-cilt-vichy-aqualia-thermal-light-nemlendirici


Beğendiğim tarafı, iddiasına sadık olması. Normal ve karma cilt tiplerininde rahatlıkla kullanıyor olması. Eğer karma cildin daha yağlıya dönük tarafındaysanız, bir parça ağır gelecektir. Ancak benim gibi karma/normal döngüsündeyseniz iyi bir tercih. Diğer beğendiğim tarafı, cilde sürer sürmez kadife hissi vermesi. Yumuşaklık sağlama yönünden başarılı. Hatta bir gece kremi olmamasına rağmen (ki ben kremlerin gece gündüz diye ayırt etmeye karşıyım) gece yatmadan evvel sürdüğümde sabah mis gibi yumuşak bir ciltle güne merhaba dedim.


Bu yumuşaklık etkisini kazanması için silikon desteği yoğun şekilde kullanılmış. Bildiğiniz gibi, bol silikon içeren cilt bakım ürünlerini kullanır kullanmaz, cildiniz daha pürüzsüz ve yumuşaklık etkisine bürünür.

vichy-aqualia-thermal-light-nemlendirici-kullananlar


Cilt bakım ürünlerini kullanırken o yaydıkları mis kokular bakım keyfinizin çıtasını daha da yükseltiyor. Ancak işin bir de şu gerçek yanı var ki, parfüm içerikli cilt bakım kremi, güneş ışığı hatta yoğun yapay ışıkta bile cildinizde zamanla leke bırakıcı yönünü size armağan eder. Bazı yabancı bloglarda, bu kremin parabensiz, yağsız ve parfümsüz olduğu yazılmış. Ancak içerik kısmının en sonunda parfüm diye bariz yazmakta. Ki zaten kullandığınızda kremin kokusunu alabiliyorsunuz. İşin iyi tarafı ise, parfümün içeriğinin en sonunda yer alması, yani yoğunluğunun düşük olması. Kremin kokusunu, daha önce şurada tanıttığım Cilt Beyazlatıcı Krem olan Lancome Blanc Expert nemlendiricisine benzettim. Ancak Blanc Expert 'in kokusu daha yoğun.



- Vichy Aqualia Thermal Light Cream İçerik -
vichy-aqualia-thermal-light-cream-ingredients-icerik



Genel olarak sevdiğim bir nemlendirici krem oldu. Normal veya normale dönük karma cilt tipine sahipseniz, yağ içinde bırakmadan yumuşaklık hissi veren ve nemlendirme özelliği başarılı bir krem ihtiyacınızı karşılayacaktır.  Hem tüplü hem cam ambalajlı çeşidi bulunmakta. Mamacim.Com 'dan uygun fiyata şuradan edinebilirsiniz.



Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.