Sonbahar Modasında Küçük Ayrıntı Büyük Şıklık: Sonbahar Şapkaları

2013-sonbahar-sapka-modelleri

KÜÇÜK AYRINTI BÜYÜK ŞIKLIK: SONBAHAR ŞAPKALARI



"En İyi 10 Sonbahar Trendi" konumuzda 8. sıraya yerleşen "Şapka Şıklığı/Şirinliği" trendi son günlerde ilk 3'e girme niyetinde. Kışla birlikte gelecek olan şirin şapka modelleri bir yana dursun, sonbahar için şapkalar şıklık yarışında!


2013-sonbahar-sapka-modelleri




Ünlü modacıların stil önerilerinde güçlü bir yer edinen şapkalar, stil sahibi kadınlar için feminen bir şıklık yaratıyor. Sezon şapkalarıyla kıyafetlerinize klasik bir bakış açısı kazandırabilir ya da sofistike ve göz alıcı bir görünüm elde edebilirsiniz. Pastel tonlara sahip uzun fularlar, kovboy çizmeler, dalgalı ve açık bırakılmış saçlarla ister şehrin özgür kızı olun isterseniz de ince örgü atkılar ve kaşe montlar ile şehirli ve modern bir görüntünün altını çizin.

2013-sonbahar-sapka-modelleri


Hayvan figürlerine sahip, özgün baskılı şapkalardan kurdele nakışlı veya tokalı şirin şapkalara kadar pek çok model ve seçenek bujiteri dükkanlarında ve mağazalarda mevcut.


Bu sonbahar, tarzınıza ve zevkinize göre seçeceğiniz şapkalarla pratik ve mükemmel bir şıklık elde etmenin keyfine varın.


2013-sonbahar-sapka-modelleri


* Miskin Kek & Kudra
Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.