Dolce Gabbana Rose the One Parfüm Yorumu

dolce-gabbana-rose-the-one-parfum-yorumu-nasil

Dolce Gabbana Rose the One Parfümü

Dolce & Gabbana parfümlerinden birisi olan Rose the One parfümü; rahatlatıcı, tazelik hissi uyandıran, meyve aromasının minik dozlarının gülle harmanlanmış ama farklı çiçeklerin oluşturduğu buketin de varlığı hissedilen hafif, cezbedici ve biraz da seksi bir parfüm. Bu parfümü uzun uzun kokladığımda aklıma yer eden, dinginlik içinde verdiği tazelik sunması. Bu parfümü kullanan birisi ağır ve demode kıyafetler giyemez, giyerse bu parfümü kullanamaz. Demodeliği ve arabesk ruhu zerre kaldırmayan modern tınıya sahip. Tıpkı Serdar Ortaç değil de Bülent Ortaçgil dinlemek gibi...


Markanın bilinirlik baskısı onu yozlaşmaya yüz tutan bir popülerlik peşinde koşturmuyor. Gayet sakin takılıyor. Ama etrafta fısıltı ile yayılmasını da ihmal etmiyor. Derinlerde içerdiği renkliliği itiraf etmeye hevesli değil, biraz süreye ihtiyacı var. Ateş topu gibi olmaktan hoşlanmıyor zira, sakin bir giysi gibi vücudu sarıp sarmalamak istiyor. Çünkü onun ruhunda iflah olmayan flörtözlük var.


dolce-and-gabbana-scarlett-johansson-rose-the-one-parfum-perfume


Sade, rahat, her ortama ayak uydurabilen bir koku. Feminenliği ile sürdürdüğü seksapalite tam da arada kalan çekimserlikte. Biraz kendini belli ediyor, biraz saklıyor. Çarpıcı değil de sanki bir iki düğmesi açık beyaz gömlek gibi. Hiç kaybolmayan o romantik gülümseyişi de cabası.


Şişesi de tıpkı kokusunun çizgisi gibi sade formda. Kutusunda ve parfümün kapak kısmında kullanılan renk Rose Gold ince ama dikkat çekici bir ayrıntı. Aslında parfümün kokusunu tanımlayan tam anlamıyla bu renk : Rose Gold


dolce+gabbana+rose+the+one+parfum+yorumu


Kalıcılığı orta seviyede. Şehirli, şık, modern kadın tanımı vardır ya, onun çantasında bulunması gerekenlerden biri de bu parfüm.


Çekici ve elegant seçimler hoşunuza gidiyorsa neden sizin olmasın?

Parfümün reklam videosu çok başarılı. Yatak, flörtöz tavırlar ve soft filtre.

- Dolce Gabbana Rose the One Parfümün HD Reklam Videosu -



Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.