Mac Fırça Temizleyici / Mac Brush Cleanser

Mac Fırça Temizleyici
Mac Brush Cleanser



Makyaj fırçalarını temizlemek çok uğraştırıcı ve şunu çok iyi biliyorum ki benim gibi miskinlere göre bir iş değil. Yaklaşık 2 sene önce keşfettiğim ve o günden beri "iyi ki var dediğim" Mac Fırça Temizleyici (Mac Brush Cleanser), makyaj fırçalarımızın temizliğini şipşak yapabilen, zahmetli temizleme işini daha kolay kılan ve fırçaların kurumasını beklemeden daha hızlı kullanmamızı sağlayan bir yardımcı eleman aslında. Kullanımını daha elverişli kılmak adına boş küçük sprey şişelerine aktarım yapmak çoğu güzellik gurusunun önerisi. Şişeye bir miktar su doldurup üzerine Mac fırça temizleyici ekleyerek kullanmak hem pratik hem de bereketli bir temizlik sağlamakta. Zaten bu fırça temizleyicisinin kullanımı da en yaygın olarak bu şekilde. Keşke bu ürün, spreyli şekilde satılsa idi. Ne yazık ki, Mac ve Yves Rocher markaları, sprey pompaların satışını harici olarak yapıyor.

mac-firca-temizleyici-mac-brush-cleanser


Yani pompalara ayrı fiyatla sahip olmanızı istiyor. Örneğin bu ürünle kullanmanız için satılan Mac Spray Pomp sprey pompasını ayrıca 17 Lira 'ya satın alabilirsiniz veya -çoğu kişinin yaptığı gibi- daha uygun fiyata Gratis ve Watsons mağazalarında satılan boş seyahat şişelerini 2-3 Lira 'ya satın alıp kullanabilirsiniz. Üstelik minik boy olduklarından dolayı, tatillerde makyaj temizleyicinizi de rahat bir şekilde yanınıza almanızı sağlar.
mac brush cleanser ingredients
mac-brush-cleanser-ingredients-mac-firca-temizleyici-icerik
Mac Fırça Temizleyici Nasıl Kullanılır?
Mac fırça temizleyicisini kirli fırçaya birkaç pıs püskürttükten sonra, havlu kağıtla kurulayarak kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. 1-2 dakika içerisinde fırça kendini kurumaya alıyor. Tabii bu mucizevi bir buluş değil, içeriğindeki fazla alkol bunu yaptıran. Hatta bu mantıkla, alkol içeriği yoğun olan cilt toniklerinin de aynı işi gördüğünü ve bu yüzden toniklerin makyaj temizleyicisi olarak kullanıldığını pek çok yerden okudum. Bu yöntem doğru mantık olarak kulağa hoş gelse de benim elimde yoğun alkol içeren bir tonik bulunmadığı için bu anlamda mukayese edemiyorum.


Özellikle hızlı makyaj yapmanız gereken anlarda değerini daha iyi anlıyorsunuz çünkü gerçekten çok hızlı fırça temizleyebiliyor. Mac Brush Cleanser fiyatı 35 Lira. Bereketli bir kullanımı olduğu için 235 ml boyutuyla epey uzunca bir süre yetiyor doğrusu. Benim gibi fırça temizleme miskinlik diz boyu ise hijyenik ve kolaycacık kirli makyaj fırçalarını temizlemek için bu ürüne bir fırsat vermelisiniz.


Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.