Modanın Yaz Rengi Beyazın 5 Giyinme Tüyosu

modanin_yaz_rengi_beyazi_giyinme_tuyolari

Modanın Yaz Rengi Beyazın 5 Giyinme Tüyosu


Modanın hiçbir rengi beyaz kadar insanı taze ve iç açıcı gösteremez! Beyaz yaz zamanı bir başka güzel. Yazın ferahlatıcı yanını beyaz ile bütünleştiriyorsanız, bu yazımıza kulak verin. Tepeden tırnağa beyaz giyinmek, biraz cesaret ister. Çünkü beyazın açık tavrı, hataları acımısızca çıkartır. Peki modanın yaz rengi beyazı doğru giyinmek için neler yapmalı? İşte Yaz Rengi Beyazın 5 Giyinme Tüyosu :



Modanın Yaz Rengi Beyazı Doğru Giyinmek için 1. Tüyo 

Beyaz size çok mu cesur geliyor? Beyaz pantalonlar, beyaz elbiseler ile kendinizi fazla mı göz önünde hissediyorsunuz? Kendinizi rahat hissetmeyen hiçbir şeyi ne moda ne de trend diye giymeyin. Önce ruhumuzu, sonra bedenimiz rahat hissetmeliyiz. Eğer beyaz giymek için biraz daha vaktiniz var ise, kendinizi alıştırmak için krem renklerine şans verin. Beyazın sıcak tonları sizin için uyumlu bir geçiş yaratacaktır. Örneğin; fildişi rengi, krem tonları, vanilyaya kaçan beyazlar sizin için daha rahat tercihler olabilir, yeter ki şans verin.



Modanın Yaz Rengi Beyazı Doğru Giyinmek için 2. Tüyo 

Parlak beyazlardan kaçının! Parlak renkteki beyaz renkler, bütün giyim hatalarınızı su yüzüne vurur. Eğer bir stilist değilseniz, zor parçaları cesaret olarak görmeyin. Yatak odasından çıkmış avam bir gecelik ile gün içerisinde dolaşmanın modaya uyduğu söylenemez! Parlak ve saten beyazlar yerine, matları tercih edin. 



Modanın Yaz Rengi Beyazı Doğru Giyinmek için 3. Tüyo  

Beyaz giysinizin kalite olarak iyi olduğundan emin olun. Her zaman pahalı ve markalı giyinmek zorunda değilsiniz. Üstelik tekstil cenneti Türkiye'de! Marka olayı bir tarafta kalsın, önemli olan giysilerinizin kumaş kalitesidir. Beyaz, hataları en çabuk ele veren renk olduğu için beyaz kıyafetlerinizi almadan önce kaliteli olup olmadıklarına özellikle dikkat edin. Kaliteli kumaştan yapılan beyaz bir elbise ile kalitesiz kumaştan yapılan aynı model başka bir elbisenin arasındaki fark düşündüğünüzden daha bariz kendini gösterir.



modanin_yaz_rengi_beyazi_giyinme_tuyolari
modanin yaz rengi beyazi giyinme tuyolari


Modanın Yaz Rengi Beyazı Doğru Giyinmek için 4. Tüyo 

Eğer beyaz bir kıyafet tercih ettiyseniz siyah ayakkabı giymeyin! Çünkü bu gerçek bir profesyonellik isteyen ince bir sınırdır. Çoğu insan zıt renkleri iyi kullanamadığı için adeta rüküşlük derecesine adaylığına zorlar. Koyu renk ayakkabı, beyaz kıyafetinizi çok kesecektir. Boyunuzu olduğundan daha kısa gösterme cüretine bile sahiptir. Siyah ayakkabı yerine, beyaz renk giydiğiniz günlerde beyaz veya beyaz tonlarına yakın renklerde ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Örneğin; bej, fildişi, krem, ten rengi gibi. Eğer renkli bir ayakkabı tercih edecekseniz de, yine açık tonlu pastel renkleri tercih etmenizi öneririz.



Modanın Yaz Rengi Beyazı Doğru Giyinmek için 5. Tüyo 

Koyu renk iç çamaşarı giymeyi, beyaz giymediğiniz zamanlara saklayın! Emin olun, bu moda değil. Göz zevkine de uygun değil. Eğer giyinmek sizi mutlu edecekse, tabii ki giyinin. Moda dahil hiçbir şey sizin mutluluğunuzdan önemli değil. İçinizdeki Yıldız Tilbe 'ye de arada kulak verin ki yaşam çekilir olsun. Yine de bizim önerimiz, mutluluğu farklı uğraşlardan bulmanızdan yana. Koyu renk iç çamaşırlarıyla beyazın iç içe geçmiş halinin avamlığı, modada şu an için yer bulamadı. Bulursa sizi ilk biz haber edeceğimizden emin olun.


*   *   *

Yazın en muhteşem uyumu olan Beyaz & Altın 'ın yarattığı şıklığı yaz elbiselerinizle buluşsun derseniz de, 



Miskin Kek & Kudra

Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.