Dove Yoğun Onarıcı Saç Bakım Spreyi ve Etkileri

dove-sac-bakim-spreyi-yogun-onarici-kullananlar
dove saç bakım spreyi yoğun onarıcı
Dove Yoğun Onarıcı Saç Bakım Spreyi ve Etkileri
Dove Durulanmayan Saç Onarıcı Saç Bakım Spreyi

Dove Saç Bakım Spreyleri, benim ciddi ciddi hoşuma giden saç bakım ürünleri oldular ki Dove bu konuda beni muazzam şaşırttı. Dove yoğun onarıcı saç bakım spreyini gözüm kapalı tavsiye ederim. Blog yazmaya başladığım ilk günden bu yana, düşkün olduğum saç bakımı ve şekillendirici konusunda pek çok ürün sahip oldum, bir o kadar da deneyimleme şansı buldum. Ve buna dayanarak diyorum ki, Dove saçlarımız için ciddi güzel spreyler formüle etmiş.


Dove Yoğun Onarıcı Saç Bakım Spreyi 'nin Saç Bakımındaki Etkisi Nasıl ?



Ama Dove, benim önyargılarımı kırdı. Biliyorsunuz ki Dove, güzellik bloglarıyla çalışan ve fikirlerini önemseyen bir marka. Ve ben de tanıtım ürünleri konusunda hassas olmaya çalışıyorum, çünkü bana güvenip de ürün alanların güvenini sarsmak istemem. Bu yüzden, özellikle tanıtım ürünlerini daha etraflıca değerlendirmeye çalışıyorum ve diyorum ki Dove Yoğun Onarıcı Saç Bakım Spreyi 'ni gerçekten çok sevdim, her bitişinde yenileyeceğim güzellikte favori saç bakım ürünlerimden biri oluverdi.


Saç diplerime münakaşaya girmediği için, saç şekillendiriciler konusunda biraz daha "içerik" aramıyorum. Osis+ ürünlerini bu bakımdan çok seviyorum, çünkü saçlarım ne istiyorlarsa uğraştırmadan şıp diye veriyorlar. Hele ki bir Osis+ Mess Up olayı var ki, mükemmel. (Linke tıklayarak, hakkında daha detaylı yazdıklarıma bakınabilirsiniz)


Dove Yoğun Onarıcı Saç Bakım Spreyi, kuru ve kabaran saçlara çözüm olarak üretilmiş. Benim saçlarıma kazandırdığı en güzel yan ise, elektriklenme problemini alıp hafif ışıltı katması ve daha nemli saçların görünümünü sağlaması oldu. Tüm bunları yaparken de saçlarımı yağlandırmıyor. Hatta sabahtan Dove Yoğun Onarıcı Saç Bakım Spreyi 'ni saçlarımın uçlarına uyguluyorum ve gün boyu sabahki performansını hissediyorum. Kokusu nefis, saç bakım ürünlerinin tipik freshliğinde. Eğer saçlarımı o gün akşamında yıkamıyorsam (çünkü genelde saç şekillendiricileri kullandığım günün sonunda saçlarımdan ürünleri durulamak için saçlarımı yıkamaya özen gösteriyorum), ertesi gün dahi saçlarımda yağlılık hissettirmiyor.


Benim saçlarım çok kuru ya da bakıma hasret yıpranmış vaziyette değil. Bunu hem sağlıklı yaşamaya özen göstermeme, hem genetik kodlarıma (genetik en önemlisi) hem de kullandığım saç bakım ürünlerime borçluyum. Fakat bu ürün, benim kişisel fikrime göre saç bakımına çok muhtaç saçlara göre değil. Biraz daha hafif, günlük kullanıma daha uygun, yağlandırmaması sebebiyle de pratik bakım sağlama özelliğinde bir saç bakım ürünü. Dove Saç Bakım Spreyleri arasında maviden hariç bir de sarı renkte olan var. Ben kesinlikle maviyi daha çok sevdim, çünkü gram yağlandırma yapmadı. Sarı ambalajdaki Dove bakım spreyi olan Dove Besleyici Bakım, buna kıyasla daha yoğun yapıda olduğundan eğer saçlarınızda yıpranma payı çok ise onu tercih edebilirsiniz. Ama benim gibi, "saçlarımda problem az, benim için önemli olan yağlandırmadan saçlarımı parlak ve nemli göstersin" diyorsanız, bu mavi ambalajdaki saç bakım ürünü olan Dove Yoğun Onarıcı Saç Bakım Spreyi 'ni kesinlikle öneririm.


Üstlik fiyatı da çok makul, her yerde satıldığı için bulma ihtimali de çok yüksek. Dove Yoğun Onarıcı Saç Bakım Spreyi 'nin boyutu 200 ml ve fiyatı 9-12 TL civarı. Fiyat / performans bazında pek bir şahane olan bu saç bakım spreyine şans vermenizden yanayım. Hatta Gratis sık sık saç bakım ürünlerinde indirime girer oldu, daha da uygun fiyata temin edebilirsiniz.




Saç bakımında, kullandığımız şampuanların da önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum. 
2014 yılı boyunca kullandığım ve sevdiğim şampuanlar arasından En iyi Saç Şampuanları 'nı listeledim. 
Ona da bakınmak isterseniz linkine tıklayabilirsiniz.




* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.