En Kötü Makyaj Ürünleri : Nefret Ettiğim 5 Makyaj Ürünü

en_kotu_makyaj_urunleri
En Kötü Makyaj Ürünleri

En Kötü Makyaj Ürünleri / Nefret Ettiğim 5 Makyaj Ürünü


En Kötü Makyaj Ürünleri Hangisi ?


En kötü makyaj ürünleri listemi; bu zamana kadar kullandığım makyaj malzemeleri arasından, hiç mi hiç memnun kalmadıklarımdan seçmeye çalıştım. Ucuz etin yahnisi yavan mı oluyor? Yoksa pahalı ürünler de bizi yarı yolda bırakabiliyor mu? İşte aldığım, kullandığım ve pişman kaldığım makyaj malzemelerinin nedenleriyle birlikte sıraladığım En Kötü Makyaj Ürünleri listesi şu şekilde :



elf_kozmetik_kullananlar_goz_kalemi_brightening-eyeliner_large
elf_kozmetik_kullananlar_goz_kalemi_brightening-eyeliner_large
Elf Cosmetics Brightening Eyeliner : "Ucuz etin yahnisi yavan olur" atasözümüzün bir makyaj malzemesiyle ruh bulması = Elf Brightening Eyeliner. Tahta kalem formundaki Elf Brightening Eyeliner 'lar insanı soğutan ve özenle yaptığı göz makyajını bozan başarısızlıkta bulduğum için en kötü makyaj ürünleri listeme ilk sıradan giriş yaparak listedeki yerini hızla alıyor. Aslında Elf kozmetik markasının makyaj ürünlerinden sevdiklerim de var, üstelik Elf kendisini değiştiren ve yenileştiren bir marka ama Elf Eyeliner, hem çok sert yapıda hem rengini güzel vermediği için, hayatımın en kötü makyaj malzemesine imza atmaktan da geri kalmıyor.

Elf ürünlerinde macera aramak yerine önerim; şu yazımda yazdığım Flormar Ultra Black Eyeliner 'ı kullanmanız (Linkine tıklayarak okuyabilirsiniz) Onu çok daha başarılı buluyorum.






Maybelline_Great_Lash_Mascara_rimel_kullananlar
Maybelline_Great_Lash_Mascara_rimel_kullananlar

Maybelline Great Lash Mascara : Bu maskara Maybelline markasının en eski makyaj ürünlerinden birisi ve hala da üretilmeye devam ediyor. Maybelline maskaralar konusunda popüler ve önerilenler arasında olsa da, ben bu zamana kadar hiçbir Maybelline maskarasından bir memnuniyet yaşamadım. Maybelline ürünlerini genel olarak çok seviyorum. Özellikle jel eyelinerları benim için, pahalı markalarla yarışacak kadar güzel. Fakat maskaraları hiçbir şekilde kirpiklerimle iyi bir anlaşma sağlayamadı. İçlerinde en çok nefret ettiğim ise, canlı ve albenili renklere sahip olsa da Maybelline Great Lash Mascara, hayatımın en kötü maskarası idi. Kirpiklerim yapış yapış yapıyor, kirpiklerimi ne uzatıyor ne dolgunlaştırıyor, rimelin yapısının da çok ağır olduğunu düşünüyorum.

Maskara demişken, Maskaralar ve 8 Öneri Uygulama 'nu merak ediyorsanız, blogda daha önce paylaştığım yazıma linkten bakınabilirsiniz.



Dior_DiorSkin_Sculpt_Lifting_Smoothing_Concealer_goz_alti_kapaticisi_kullananlar
Dior_DiorSkin_Sculpt_Lifting_Smoothing_Concealer_goz_alti_kapaticisi_kullananlar
Dior DiorSkin Sculpt Lifting Smoothing Concealer : Kimilerince beğeniliyor bulunsa da, bana göre parasını hak etmeyen bir concealer var ise o da Dior Sculpt kapatıcıdır. Göz altlarına uygulandığında verdiği ıslak görüntü geçmek bilmiyor. Bu ıslaklığının yanı sıra, göz altındaki ince kırışıklara da çok fena dolma huyu var. Ki güya kendisi, anti-age kapatıcı. Kısacası. "Bacak kadar boyu var, türlü türlü huyu var" atasözümüzü kendilerine ileterek, hayatında başarılar diliyorum. Bu fiyata bu kalite olmaz, olamaz. Bunca güzel kapatıcı varken ve üstelik uygun fiyatları da daha iyi iş görüyorken, bunu edinmeye hiç gerek yok, başarısız bir ürün.



rimmel_london_bb_krem_cream_kullananlar
rimmel_london_bb_krem_cream_kullananlar

Rimmel London BB Cream : BB Kremlerin yüz karası desem yeridir, çok başarısız. Rimmel London markasının makyaj ürünlerinden kimisi gerçekten iyi çıkarken kimisi de oldukça kötü çıkabiliyor, tıpkı bu "9 in 1 BB Krem" gibi. Yüzde pütür pütür duran, homojen dağılmanın zerresini yapamayan başarısız bir BB Krem. Kalıp gibi makyajın sırrı olabilir, o ayrı. Hiç önermediğim gibi bir BB Krem olmanın hakkından gelemediğini düşünüyorum.




deborah_milano_precision_waterproof_eyeliner_kullananlar
deborah_milano_precision_waterproof_eyeliner_kullananlar

Deborah Milano Precision Waterproof Eyeliner : Fiyatının çok altında performansını bulduğum Deborah Milano markasına ait Precision Waterproof Eyeliner, beni hayal kırıklığına uğratan bir eyeliner olarak nefret ettiğimden kötü makyaj ürün listesinin 5. sıradaki yerini aldı. Ucunun ince olması, "ince eyeliner çekerim" etkisi uyandırsa da, eyeliner çekmeyi inanılmaz zorlaştırıyor. Çünkü sert değil, yumuşacık bir fırçaya sahip ve gözde sürekli eğilip duruyor, sağa sola yatıyor. Zaten simsiyah bir etki de vermiyor.



Deborah Eyeliner 'ı Golden Rose Eyeliner ile karşılaştırdım ve Golden Rose açık ara farkla galip geldi,
Golden Rose Eyeliner Deborah Milano 'ya Karşı yazımdan karşılaştırma detaylarını bulabilirsiniz.



Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.