MEZUNİYET BÜYÜSÜ - 2014 Vitrinlerinin En İyi Mezuniyet Elbiseleri

mezuniyette ne giysem - mezuniyet balo elbiseleri - mezuniyet elbiseleri - mezuniyet elbise modelleri - 2014 mezuniyet elbiseleri - mezuniyet stilleri


MEZUNİYET BÜYÜSÜ
2014 Vitrinlerinin En İyi Mezuniyet Elbiseleri

Haziran Ayı Kapıda,
Mezuniyet Elbisenizi Seçtiniz mi?


Mezuniyet balosu fotoğraflarınızda bir peri kızı olarak mı poz vermek istersiniz, yoksa dikkat çekici renklerin büyüsüne kapılmış bir prenses olmayı mı tercih edersiniz? Ya cool duruşunuza biraz parıltı katmaya ne dersiniz? Peki ya siyahın inceliği? Fotoğraf albümlerinde mühürlenecek o özel gecenin yıldızı olmak istemez misiniz?


İşte Size 2014 Bahar-Yaz Moda Vitrinlerinin Mezuniyet Balosu İçin En İyi Elbiseleri ve Nasıl Daha İyi Taşıyabileceğinize Dair Giyim İpuçlarıyla Birlikte Detaylara Önem Verdiğimiz Mezuniyet Yazımız >>>>




Özgün ve Göz Alıcı

Özgün ve feminen bir görünüm için Vakko vitrinlerine kesinlikle göz atmanızı öneririz. Sıcak tonlu iseniz altın parıltılara sahip bir elbise, soğuk tonlu iseniz gümüş ışıltılı resimdeki gibi bir patenci elbise ile özgün bir parıltı yakalayabilirsiniz. Çanta ve ayakkabı seçimini de unutmamalı. Mezuniyet için en önemli aksesuar parçalarından biri olan çantanızı abartı seçimlerden uzak tutup elbisenizle uyumlu, elinize aldığınız bir clutch çanta ile şık bir görünüm kazanabilirsiniz.

2014+mezuniyet+elbise+modelleri+ozgun+feminen
2014 mezuniyet elbise modelleri ozgun feminen



Joker Seçim, Volanlı Etek

Volanlı etek, patenci etek ve mini kabarık prenses etek! Mezuniyet balosu için kuşkusuz ki en iyi seçim elbiseler bu etek kesimine sahip olanlar. Boyunuz uzunsa elbette uzun elbiseler tercih edebilirsiniz. Ama onun dışında kısa elbiselerden yana tercih kullanın. Çünkü uzun elbiseleri taşımak zordur. Sizi olduğunuzdan daha kısa gösterir. Kısa boylu olup, uzun elbise giymek isterseniz eğer  ustalıkla dikilmiş tasarım bir elbiseye ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Mezuniyet balonuzda sezonun hit trendlerinden biri olan beyaz rengini kullanarak inci tanesine dönüşebilirsiniz.


2014+mezuniyet+elbise+modelleri_mini+volanlı+etek
2014 mezuniyet elbise modelleri mini volanli etek



Hayat kurtarıcı Parça, Siyah Elbise 

Zara ayakkabılarınız, Tory Burch clutch çantanız, Park Bravo siyah elbiseniz ve toplanmış saçlarınız! Şimdiden mezuniyet karelerinde kendinizi gecenin en şık kızı olarak görüneceğinden emin olabilirsiniz. Uzun elbiselerin boyunuzu bastırıp sizi kısa göstermemesi adına, bu kombinde örnek olarak yüksek belli uzun bir elbise seçtik. Siz de uzun elbise seçimlerinizi bu yönde yaparak, mini bir sihirle bacak boyunuzu olduğundan daha uzun gösterebilirsiniz. Uzun elbise tercih edecekler için daha önceden hazırladığımız, giyinme tüyolarıyla dolu olan "Uzun Elbiseleri Nasıl Seçmeli ve Nasıl Giymeli" konumuzu tıklayarak da bu konuda daha çok fikre sahip olabilirsiniz.


2014+mezuniyet+elbise+modelleri_siyah_uzun_abiye_elbise
2014 mezuniyet elbise modelleri siyah uzun abiye elbise



Uçuş Uçuş Bir Peri Kızı

Romantik ve uçuş uçuş bir elbise, sizi tüm gece boyunca bir peri kızı gibi hissettirebilir. Pembe tonlarından ziyade pudra rengini tercih ederek, hem büyülü bir havaya bürünebilir hem de sezon rengini yakalayabilirsiniz. Asimetrik kesim, tüllerle çevrili elbisenizi yine pudra tonlarında bilekten bağlamalı öpücük burun bir ayakkabı ile kombinlemek uygun bir seçim yapmanızı sağlar. Bu tonlarda bir elbise tercih ettiğinizde makyajınızı kırmızı dudaklardan ve derin göz makyajından uzak tutmayı unutmayın. Doğal ve ışıltılı bir makyaj, peri kızlarına daha çok yakışır. Bu zarif ve tatlı görünüme kavuştuktan sonra size kalan, mezuniyet balosu boyunca dans etmek ve arkadaşlarınızla okul anılarınızı yad etmek.

2014+mezuniyet+elbise+modelleri_peri+kizi+elbiseler
2014 mezuniyet elbise modelleri peri kizi elbiseler

Geçtiğimiz sene hazırladığımız "Mezuniyet Balosu Tarzını Belirle" konumuzu da okuyarak farklı stillerin kapısını aralayabilir, hayalinizdeki mezuniyet elbiseniz için ilham alabilirsiniz.


Miskin Kek & Kudra

Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.