Yay Burcu Kadını Nasıl Giyinmeli? Yay Kadınlarının Moda ve Stili

yay-burcu-kadini-yay-kadinlari-giyim-stilleri-moda-tarzlari-nasil
yay burcu kadını nasıl giyinmeli
Yay Burcu Kadını Nasıl Giyinmeli ?
Yay Burcu Kadını Modadaki Giyim Stili Nasıldır ?

Yay Burcu Kadını giyim stilindeki tarzı, tıpkı ruhu gibi çok yönlü! Yay Burcu Kadını genel olarak; rahat, yumuşak ve zarif çizgilere sahiptir. Aksesuarlarla arası gayet iyidir. Bilezik, kolye ve küpe tercih ederek giyimlerini hareketlendirmekten kaçınmazlar. Hatta gözlemdiğimiz kadarıyla, küpelere biraz daha torpil geçtiklerini söyleyebiliriz. Bir davette onları favori küpeleriyle görmek daha olası. Aynı zamanda boyları uzun ya da kısa olsun farketmez çizmeleri de çok iyi taşırlar. Uzun püsküllü çizmelere ayrı bir zaafları vardır. Saçlarına önem verirler, ya hacimli saçları kullanmayı severler ya da herkesin kestirdiği sıradan saç kesimlerden daha farklı olmayı yeğlerler. Ayrıca belirtmeliyiz ki, burç dünyasnın en çekici kızları ve erkekleri Yay 'lardan çıkar. Farklı bir çekicilikleri vardır. İlk zaman soğuk durduğunuz bir Yay bile, bir bakmışsınız sizi kendisine mıknatıs gibi çekmiş. Bu işin sırrını onlar da bilmiyor. Çünkü doğalarında var bu üstün çekicilik halleri.



Bir Yay Burcu Kadını 'nı günlük seçimlerinde açık renk ve buz mavisi kotlarla sık görebilirsiniz. Uçuk renkler, sarılar, bej ve krem tonları modadaki en vazgeçilmez tercihleridir. Aynı zamanda mor, mavi ve pembeler de ilgisini çeker.



yay-burcu-kadini-nasil-giyinir-moda-stil
yay-burcu-kadini-nasil-giyinir-moda-stil
Yay Burcu Kadını, gece dışarı çıktığında üstüne geçirdiği bir mini elbisesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarır ve asla moda kurbanı olmaz. Elbiseleri Yay burcu kadınından daha iyi taşıyan biri var mıdır ?


Aynı zamanda gardırobunda cesur parçalar da görmek mümkündür. Yay kadını, pek çok stile açıktır. Bu konuda cüretkardır. Basmakalıp moda olgusunun içerisinde yok olmak onlara göre değildir. Günlük yaşantısında renkleri, kumaşları, desenleri denemekten korkmaz.


-Yay Burcu Ünlüleri-
yay-burcu-kadini-nasil-giyinir-moda-stil
yay-burcu-kadini-nasil-giyinir-moda-stil
Yay Kadınları, moda konusunda her şeyden etkilenebilirler, en ufak bir ayrıntıdan kendilerine ilham payı çıkarabilirler. İlham konusunda hiç kimse elinize su dökemez. Bir gün boynuna taktığı fuları ve İspanyol paça kotuyla sizi Türk sinemasından çıkmış şirin bir kız olarak karşılarken, diğer bir gün dar kot pantolonu ve renkli bluzları ile karşınıza cazibeli bir spor tarz ile çıkabilir. Ya akşam? Gündüz gördüğünüz kızdan eser yoktur. Üzerine çektiği sade, mini elbisesi ve hafif makyajı ile çevresindeki gözleri büyülemeye hazırdır. Özel günlerde göz makyajına önem verir. Koyu buğulu gözler, belki siyah eyeliner onun vazgeçilmezidir.



Aynı zamanda Yay Burcu Kadını, aşıkken bir başkadır, daha cesurdur, daha gözü pektir, daha korkusuzdur. Yay kadını aşık olduğunda karşısındaki erkeği etkilemek için yapmayacağı şey yoktur. Rahatlığına çok düşkün olduğu için spor kıyafetler daimi seçimi olsa da aşık bir Yay kadını istediği zaman seksi görünmeyi de ihmal etmez. Seksi detayların ne olacağı hakkında fikirleri vardır ve kafası bu konuda karışmaz, çünkü aklındakini kendisine uyarlayacak kadar zevklidir.


yay-burcu-kadini-nasil-giyinir-moda-stil
yay-burcu-kadini-nasil-giyinir-moda-stil
İster spor ister daha cesur kıyafetler içinde olsun fark etmez, fark edilir bir şıklık onları tanımlayan doğru kelime olacaktır. Gece için genelde sade olmayı seçerler. gündüz ki canlı renkler gece kendini tek bir renge bırakır. Kısa siyah mini bir elbise ya da kırmızıyı kıyafetlerinde sıklıkla tercih ederler. Mutlaka kolye ve küpelerle desteklenmiş cana yakın tavrını şık ve çekici bir havaya bürümek için ufak detaylarla oynamayı ihmal etmezler.


Yardımsever, arkadaş canlısı, iyi niyetli Yay 'ları sırf bu yönlerinden dolayı kötü niyetle kullanan insanlar, Yay 'ları fena halde sinirlendirir. Çünkü sosyal ortamlarında en çok yakındıkları durum, saf ve iyi niyetinin sömürülmesidir. Ama bilin ki sempatik ve arkadaş canlısı Yay Kadını sinirlenince size hiç de alıştığınız o melek havasını estirmez. Herkesten daha fazla içinde biriktirdiği kasırgayı, istediği zaman çok iyi dışa vurabilir. Ancak egolarını yenebilen nadir insanlar oldukları için, ateşli bir kavganın içinde onları zor görürsünüz. Çünkü Yay Burcu Kadını 'nın olgunlukluğu hiçbir burçta yok. Eğer sizinle kavga etmiyorsa, bilin ki haklı olduğunuzdan değil, tatsız bir durum yaşanmasını istemediği içindir.


-Yay Burcu Ünlü Kadınları-

yay-burcu-kadini-unluleri-giyim-stilleri
yay-burcu-kadini-unluleri-giyim-stilleri
Ateşli kavga demişken, aşk hayatlarında Yay kadınının ne kadar ateşli olduğundan bahsetmiş miydik? Aşk hayatları çok canlı ve ihtiraslıdır. Sevdiği erkeği canı pahasına sahiplenir, tüm tutkusunu ona karşı göstermekten de geri kalmaz. Yay Kadınları 'nı özensizce giyinmiş kıafetlerle sabahki tavırları sizi yanıltmasın. Bu burç, Ateş grubunun en değişken burcudur. İstediği gece, istediği kıyafeti taşımaktan korkmaz. Sakin bir ruh halinde ise yumuşak tonlu renkleri, biraz daha cesur bir günündeyse daha canlı renkleri giymeyi tercih ederler. Değişkenlik ve cesaret onların anahtar kelimeleridir.


yay-burcu-kadini-gulsen-bubikoglu-giyim-stili
yay-burcu-kadini-gulsen-bubikoglu-giyim-stili
Yay Burcu Kadını, giyim stilindeki zevkleriyle birlikte makyajı da önemser. Ancak her zaman, her gün makyajlı halde gezmeyi çok da sevmez. Çoğu zaman doğallıktan yanadır. Ancak makyaj yapmak istediklerinde, her zaman için önceliği göze yoğunlaştırmayı severler. Çünkü ya sahip oldukları göz renklerini beğenirler, ya göz şekillerini ya da bakışlarının derinliğini severler. Makyajda en öncelik verdiği bakışların daha gizemli ve dikkat çekici olmasıdır. Eyeliner onlar için en ilgi çekici makyaj malzemeleridir. Bol eyelinerlı göz makyajıyla dikkat çeken Gülşen Bubikoğlu, tam bir Yay Burcu kadınıdır. Hem doğal görünüm hem çekici hem de özgün.


Moda kurbanı olmayan, kendisini sürekli geliştiren ve bir o kadar da başarıya imza atan Tülin Şahin 'in ya da makyaj & giyim stiliyle güzellik kraliçelerimizden biri olan Gülşen Bubikoğlu 'nun Yay Burcu olması, tüm bu yazdıklarımızın en güzel örneği aslında.


Hem ufak şeylerden mutlu olmayı çok iyi bilen hem de hayatındaki her ayrıntıyı kendi yarattığı dünyasında moda ilhamı olarak kullanmaktan çekinmeyen Yay Burcu Kadını, rahat, değişken, cesur ve zarif yönüyle girdiği her ortamda her zaman için dikkat çekici kadınlardan biri olacaktır.


yay-burcu-kadini-nasil-giyinir-moda-stil
yay-burcu-kadini-nasil-giyinir-moda-stil
Yazarlar :
Miskin Kek & Kudra

Not : Yazdıklarımızın hiçbirisi bir yerden alınma, esinlenilme değildir. Tamamen kendi bakış açılarımızla ve çevremizdeki arkadaşlarımızdan örnek alınarak kaleme alınmıştır. 


Ateş grubunun mensupları olan Aslan ve Koç burcu kadınlarına da göz atmak isterseniz ;


konularımıza da tıklayabilirsiniz.
Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.