Dudak Bakımında En İyi Lipbalm Hangisi ? Nuxe / Blistex MedPlus ?

Dudak Bakımında En İyi Lipbalm Hangisi ? Nuxe, Blistex MedPlus ?

Dudak bakımına özen göstermeyi benim kadar seviyorsanız, daha pürüzsüz dudakların görünmesine özen gösteriyorsanız, şu ana kadar kozmetik serüvenim boyunca kullanmış olduğum en iyi 2 lipbalm olarak tarihime geçen Nuxe, karşısında makyaj bloglarınca beğenilen Blistex MedPlus Lipbalm ile nereye kadar yarışabilecek? 


Daha önce blogda yazdığım Nuxe Reve De Miel Baume Levres Lip Balm ve Blistex MedPlus Lipblam 'lar (linklerinden ayrıntılı yazısını okuyabilirsiniz) aralarındaki farkları, birbirlerine karşı avantaj ve dezavantajları, fiyat karşılaştırması ve en önemlisi hangisinin dudak bakımında daha iyi  ve etkili sonuç verdiğini merak ediyorsanız  >>>>

dudak-bakimi-en-iyi-lipbalm-nuxe-blistex-medplus
Dudak Bakımında En İyi Lipbalm Hangisi - Nuxe Blistex MedPlus



* Nuxe Reve De Miel Baume Levres Lip Balm, portakallı kek aromasında ve inanılmaz güzel bir kokusu var,  oldukça da yoğun. Doğrusu çok iştah açıcı.
* Blistex MedPlus Lip Balm, mentollü okaliptüslü bir aromaya sahip, kokusu Nuxe gibi oldukça yoğun. Mentol yanı ile ferahlatıcı yönü daha yüksek.


* Nuxe Reve De Miel Baume Levres Lip Balm, kapaklı cam bir kavanozda bulunuyor.
* Blistex MedPlus Lip Balm, kapaklı plastik bir kavanozda bulunuyor.


* Nuxe Reve De Miel Baume Levres Lip Balm, yapı olarak yoğun kremsi.
* Blistex MedPlus Lip Balm, yapı olarak yoğun vazelinimsi.


* Nuxe Reve De Miel Baume Levres Lip Balm, dudak bakımında sağladığı yumuşaklık saatlerce sürüyor.
* Blistex MedPlus Lip Balm da dudak bakımında oldukça etkili, uzun saatler boyunca hissediliyor.


* Nuxe Reve De Miel Baume Levres Lip Balm, ruj altına sürmeye yoğun yapısından dolayı tercih etmiyorum ama yine de elimin altında sadece bu varsa sürülebilir. Gece bakımı için daha ideal.
* Blistex MedPlus Lip Balm, ruj altına sürülmeye hiç ama hiç gelmiyor. Vazelin yapısı, sürülen rujun yapısına geçiyor ve rujun formunu bozuyor. 


* Nuxe Reve De Miel Baume Levres Lip Balm, fiyat olarak daha pahalı.
* Blistex MedPlus Lip Balm, fiyat olarak daha ucuz.


* Nuxe Reve De Miel Baume Levres Lip Balm, içerik olarak güzel.
* Blistex MedPlus Lip Balm, içerik olarak kötü.


* Nuxe Reve De Miel Baume Levres Lip Balm, dermokozmetik siteler olduğu gibi kozmetik satışı yapan diğer sitelerde de bulunuyor, bunun yanı sıra eczanelerde de bulunuyor.
* Blistex MedPlus Lip Balm, bu konuda daha yaygın satışı var. Marketlerde, kozmetik mağazalarında, alışveriş sitelerinde vs her yerden temin etmek mümkün.






Genel fikrim ise; Nuxe hem kokusu hem yarattığı etkisi hem de sağladığı güzel içeriği ile dudak bakımında daha alınası, daha çok yönlü. Dudak bakımı adına favori lipbalmım kesinlikle Nuxe Reve De Miel Baume Levres Lip Balm. İnanılmaz güzel bir bakım ürünü. Fiyatı sizi korkutmasın, bereketli bir dudak balmı olduğu için kolay kolay bitmiyor. Bu zamana kadar gördüğüm en iyi lipbalm Nuxe oldu. 


Dudak bakımı sizin için önemli ise, pürüzsüz dudaklara sahip olmayı istiyorsanız, bu lipbalmın gücünü yabana atmayın derim. Bari rujlarda kimyasal alıyoruz almasına, dudak bakımı için petrol ve türevlerini yutmaya gerek yok, bakım ürünlerinde daha iyi içerik olmasına önem göstermeliyiz diye düşünüyorum, 
bu yüzden Nuxe Lipbalm 'ı tercih etmenizi öneririm.



Paylaş
, , , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.