Farmasi Parfümlü Vücut Spreyi - Angel of Innocence Body Mist

Farmasi Parfümlü Vücut Spreyi
Farmasi Angel of Innocence Body Mist

farmasi-parfumlu-vucut-spreyi-body-mist-angel-of-innocence
Farmasi Parfümlü Vücut Spreyi - Angel of Innocence Body Mist

Farmasi Kozmetik 'te bulunan parfümlü vücut spreylerinden Angel of Innocence Body Mist, çiçeksi kokular eşliğinde yaz zamanı hem hafif hem lezziz kokmamızı sağlayan güzellikte. Deodrant kullanmayı tercih etmiyorum hatta kullanmayalı net 10 yıl oluyordur. Tam bir parfüm müptelasıyım, yaz zamanı da ya hafif parfümler ya da güzel koku yayan parfümlü vücut spreylerini (body mist) tercih ediyorum. Farmasi yeni tanıştığım bir marka ve sizi temin ederim, kalitesi çok iyi seviyede. Hatta ki beklentilerimin çok üzerinde olduğunu keşfettim. Tam bir yaz kokusu olan Farmasi Angel of İnnocence Body Mist yorumlarım şu şekilde :



Angel of Innocence Body Mist, tıpkı ismi gibi naif bir kokuya sahip bir vücut spreyi. Yaz mevsiminde parfüm kullanmak işkence ama güzel kokuları kullanmaya karşı koyamıyorsanız o halde parfümlerin daha hafif versiyonları olan kokulu vücut spreylerine rahatlıkla yönelebilirsiniz. Oldukça hafif kokusu, sizi boğmadan çevreliyor. Farmasi Angel of Innocence Body Mist, hem ferah çiçeksi kokusuyla çoğu kişinin beğeneceği çizgide hem de yaz mevsiminde günlük kullanım için çok ideal. Bergamut, Arap Yasemini ve Zambak birlikteliğinden tam bir yaz kokusu formüle edilmiş. Ben body mistleri en çok saç uçlarımda kullanmayı seviyorum. Çünkü kokusu daha kalıcı oluyor, dışarıda ufak bir rüzgar esintisinde hafif hafif burnuma gelmesi, beni mest ediyor. Ama vücudunuza da direkt olarak kullanabilirsiniz. Vücuduma Angel of Innocence vücut spreyini kullandığımda en ufak bir alerjenik etki oluşturmadı.

farmasi-parfumlu-vucut-spreyi-body-mist-angel-of-innocence-kullananlar
Farmasi Parfümlü Vücut Spreyi - Angel of Innocence Body Mist

Hafif, çiçeksi, herkesin beğenebileceği çizgide risksiz bir seçim olan Farmasi Angel of Innocence Body Mist başarılı bir koku. Üstelik bu ayki Farmasi Katalog 'ta 1 tane aldığınızda bir diğeri 1 TL gibi inanılmaz uygun bir fiyata gelmiş oluyor. Bununla birlikte 115 ml boyutunda olduğu için tüm yaz rahat rahat kullanabilirsiniz. Bu fiyata bu kalite doğrusu beni çok şaşırttı.


Farmasi, hem bir Türk firması hem de kaliteli içeriklerle yol alan güzellikte. Kesinlikle Farmasi ürünlerine bir şans verin derim, siz de en az benim kadar şaşıracaksınız çünkü.


Ayrıca; yeniliklerden daha hızlı haberim olsun istiyorsanız da,
Farmasi Facebook adresini takip edebilirsiniz.



* Tanıtım Ürünüdür. 
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.