Pure Beauty Cilt Beyazlaştırıcı Temizleyici Krem / White and Bright Cleansing Foam

Pure Beauty Cilt Beyazlaştırıcı Temizleyici Krem 
Pure Beauty White and Bright Cleansing Foam


cilt_beyazlastirci_ton_acici_pure_beauty_white_and_bright_cleansing _foam
Pure Beauty Cilt Beyazlaştırıcı White and Bright Cleansing Foam

Watsons mağazalarında satılan Kore kozmetik markası Pure Beauty 'den cilt beyazlaştırıcı ve aydınlatıcı iddiasına sahip White and Bright serisine ait, cildimizi arındırmak üzere kullanabileceğimiz, krem formundaki cilt temizleyicisi işe yarıyor mu? Cilt bakımında ne kadar etkili? Bitince alınası güzellikte mi? diye merak ediyorsanız, uzun süredir kullandığım bu cilt beyazlaştırıcı görevi üstlenen temizleyici hakkındaki yorumlarımı bu yazımda bulabilirsiniz.


Pure Beauty markasını ilk keşfedişim, tamamen bir Watsons alışverişi sırasında dikkatimi çeken ürünleriyle olmuştu. Bugüne kadar da pek çok Pure Beauty cilt bakım ürününü kullandım. Hatta neredeyse 2 yıldır narlı göz bakım jeli favorimdi. Ama Pure Beauty Göz Bakım Jeli yazımda da belirttiğim gibi, en sonki alışverişimde gördüğüm üzere yeni çıkan serisi, eski serisini aratır olmuş. Bu yüzden açıkçası ben, yıllardır severek kullandığım göz kremini daha almama kararı verdim. Çünkü yeni serilerinde artan fiyatı gibi kalitesi de artmadığını hatta bırakın artmayı, eski niteliğinin yanına yaklaşamadığını gördüm.


cilt_beyazlastirci_pure_beauty_kullananlar_white_and_bright_cleansing_foam
Pure Beauty Cilt Beyazlaştırıcı White and Bright Cleansing Foam

O yüzden, aynı durum bu seri içinde de geçerli mi hiç bilemiyorum, çünkü evvelinde bu seriye ait tek bir bakım ürünü kullanmadım. Değişip değişmediği hakkında fikrim olmasa da, ben bu temizleyici kremi ziyadesiyle beğendim. Beyazlatıcı yönünü açıkçası öyle gözle görülür bir fark bazında değil. Cildim beyazlasın minvalinde ediniyorsanız, nafile bir ümit diyorum. Sadece kullandıktan sonra cildinize geçici bir aydınlık sağladığını görebiliyorsunuz. Krem yapılı cilt temizleyicileri genelde jel bazlı cilt temizleyicilerinden arındırma yönünden biraz daha bol su istiyor. Bu yüzden bu tarz krem temizleyici kullandığımda yüzümü daha da bol durulamaya çalışıyorum. Kullandıktan sonra cildimi rahatsız edeci bir gerginlik hissine bürümüyor. Tabii akabinde bir nemlendirici ihtiyacı hissettiriyor ama bu her temizleyici için genel bir durum. Pure Beauty White and Bright Cleansing Foam temizleyicisinin kullanım sonrasında çok fazla gerginlik yaratmaması bence büyük bir artı. İçerik olarak da sevdim. Yüz temizliğinde son derece etkili ve alınası bir cilt temizleyicisi olduğunu düşünüyorum. Eğer Alba Botanica ile tanışmasaydım, bitince kesinlikle alırım diyeceğim ürün olurdu. 


Genel olarak, alınası bir ürün. Cildi yormuyor, fazla kurutmaya meyil etmiyor ve güzel bir şekilde temizliyor ve bana göre en iyi hitap ettiği cilt türü normal ve karma ciltler. Kremsi yapısı biraz daha yumuşatma havasında olsaydı, kuru ciltlerin vazgeçemeyeceği tarzda olurdu. Eğer kuru ciltler bu temizleyici kullanıyorsa, beraberinde mutlaka cilt tiplerine uygun bir nemlendiriciyi veya daha etkili olması için cilt bakım serumlarını kullanmasını tavsiye ederim. Yağlı ciltlere ise biraz hafif geleceğini düşünüyorum. Daha jel formundaki ürünler yağlı ciltlerle daha iyi anlaşıyor. Yine de çoğu cilt tipinin bu temizleyiciden genel olarak memnun kalarak kullanacağını düşünüyorum. Pure Beauty indirimleri çok olmasa da arada oluyor, o zamanlarda almak daha da avantajlı.


* Watsons gönderisidir. 

Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.