Watsons Sihirli Ruj - Magic Lip Balm

Watsons Sihirli Ruj
Watsons Magic Lip Balm

watsons_sihirli_ruj_magic_lip_balm
Watsons Sihirli Ruj Magic Lip Balm

Watsons Magic Lip Balm, normalde beyaz renkli olan lip balmın dudaklarınızla buluştuğunda renkli bir dudak ürünü ve "magic" yani sihirli dokunuşu sağlıyor oluşuyla ilginç bir ürün. Gündelik hayatımda rujlara, lipbalmlara fazlasıyla düşkün olsam da bu tarz sihirli mihirli ürünleri çok sevemiyorum nedense. Çocuklara yönelik buluyorum ama içeriği de çocuklara fazla uygun olduğunu düşünmüyorum. Makyaja yeni başlayan genç kızlara uygun olabilir. Watsons Magic Lipbalm 'ın kerameti sadece sihrinde değil, kokusunda değişken olmasıyla da ünlü.



watsons_sihirli_ruj_magic_lip_balm_kullananlar_fiyati
Watsons Sihirli Ruj Magic Lip Balm

Çünkü bu bendeki olanın hem kokusu hem yapısı öyle ağır ki, ikinci kere deneme isteğim dahi yok. Hatta hayatım boyunca kullandığım en çekilmez kokulu makyaj ürünleri listesinde ilk 5'i kesin alır. Bloglarda denk gelip okuduğum yorumlarda bu tarz bir şikayet hem var hem yok. Kimi taraf kokusunu seviyor, kimi taraf benim gibi nefret ediyor. Anladığım kadarıyla, Watsons bu ürünü yeniledi ve yenilenen halde kokusu eski kötülüğünde değil. Bendeki ise, Watsons 'ın kendi gönderisi ve sanıyorum ki eski serisine ait.


watsons_sihirli_ruj_magic_lip_balm_kullananlar_fiyati
Watsons Sihirli Ruj Magic Lip Balm

watsons_sihirli_ruj_magic_lip_balm_kullananlar
Watsons Sihirli Ruj Magic Lip Balm

Balm, sürdükten birkaç dakika sonra pembeleşmeye başlıyor. Ve bir süre sonra da iyice fuşya rengine dönüşüyor. Hatta öyle bir renk veriyor ki, gün boyunca kalıcı olacak kadar. Bir dudak ürününün kalıcı olması güzel, gerçi ben tazelemeyi çok dert etmiyorum ama kalıcı rujlardan beklentim de ağır kimyasal kokulu ve dudakta tuhaf bir ağırlık bırakan cinsten değil. O yüzden ben bu sihirli ruju, ne yazık ki hiçbir şekide beğenemedim. Tek iyi yanı, güneş koruyuculu bir balm ve fiyatının uygunluğu olsa gerek. Ama bence Watsons 'ta daha başarılı ürünler var. Örneğin bir Watsons Alışveriş yazımda gösterdiğim soldaki 3 ürün gayet başarılı ☺


* Watsons Gönderisidir.
Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.