Aquolina Pink Sugar Vücut Losyonu / Body Lotion

Aquolina Pink Sugar Vücut Losyonu
Aquolina Pink Sugar Body Lotion

Aquolina 'nın bir zamanlar dillere destan parfümlerinden birisi olan Pink Sugar, benim çok fazla anlaşamadığım parfümlerden birisi olarak tarihime geçmişti. Gerçi zaman içinde her alanda olduğu gibi parfümlerde de zevkim değişebiliyor, aradan o kadar zaman geçtikten tekrar denemeyi düşünürken, Vanilya Club kutularının birinden çıkan Aquolina Pink Sugar Vücut Losyonu, yaz zamanımın en tatlı üyesi oluverdi. Peki ya kokusu, yapısı ve bıraktığı etkisi ne yönde? Bakım adına mı kullanmalı yoksa şirinliği ile mi yetinmeli?


aquolina-pink-sugar-vucut-losyonu-body-lotion
Aquolina Pink Sugar Vucut Losyonu Body Lotion



Yaz mevsim için ideal bir vücut losyonu olan Aquolina Pink Sugar, parfümü ile aynı kokuda olup ondan daha ince bir tınıya sahip. Bu hali ile benim gibi Pink Sugar parfümünü biraz fazla keskin şekerlikte bulanlara daha çok hitap edebilir ama bir yandan da parfümünün kokusunu daha güçlendirmeyi sevenler için parfümüyle birlikte aynı kokulu vücut losyonunu kullanmak daha mantıklı gelebilir. Her ne şekilde olursa olsun, bu vücut losyonu bir bakım ürünü adına alınmamalı. Bakım adına vücudu nemlendirsin ve gün boyu sağladığı nemi ciltte muhafaza etsin diyorsanız, üzgünüm bu ürün size göre değil. Aquolina Pink Sugar Vücut Losyonu, nem konusunda başarılı olmasa da zaten bu tarz şirin ve tatlı kremlerin parfümünü destekleyici olmasından öte gidemediği gerçeği var. Tatlı parfüm kokulu kremler yaz zamanı ufak bir parfüm edasına da büründüğünden, plaj çantanızdaki yerini hazır edebilirsiniz.


Ayrıca çok çabuk emilen bir yapıda. Su gibi resmen. Bu anlamda yaz mevsiminde kullanımını daha da destekliyor. Belki hayatınızın nemlendirici bakım kremi olmaya yetmeyebilir ama plaj çantanızda bu şirin kreme yer açsanız iyi olur. Karamel ve vanilyalının, parfümü kadar ağır olmayan halinin buluştuğu bu krem bana kalırsa parfümünden daha başarılı.




Ayrıca, seneler önce Sevil Parfümeri 'den edindiğim Aquolina Pink Sugar Simli Duş Jeli 'ni sevmişken, Aquolina Wild Strawberry Duş Jeli 'ni aynı ölçüde beğenmemiştim. Yazılarını merak etti iseniz linklerine tıklayarak göz atabilirsiniz. Aquolina yolculuğum devam edeceğe benziyor.


Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.