Sportif Cazibe Modası: Crop Top / Göbek Üstü Tişörtler!

Sportif Cazibe Modası : Crop Top/Göbek Üstü Tişörtler! 
Crop Top Fashion

sportif-cazibe-modasi-crop-top-gobek-ustu-tisortler
Sportif Cazibe Modasi Crop Top Gobek ustu tisortler


Çarpıcı Yaz Modası

"Crop Top" olarak da bilinen "Göbeği Açık Üstler" bu sezonun gözdesi! 

Geçen sene "90'lara Geri Dön" moda çağrısıyla gündeme gelen ancak sırt dekolteli elbiselerin, "Sırtını Dön!" etkisini yakalayamayan, gizli popüler çizgisinde kalan; göbek üstü bluzlar ve tişörtler bu sezonun hit parçası haline geldi. Gece-gündüz tercih edilebilen, kırmızı halıdan sokağın nefes kesen kızına kadar geniş bir aralıkta tercih alanı sunan, efil efil bir rahatlıkla seksiliği buluşturan, bir skinny/dar jean pantolonla ya da kalem etek kombinleriyle sizi kusursuz bir görümüme çabucak ulaştıran bu akımı, sezonun ritmini yakalamak isteyenler için kombin seçimleriyle adım adım ele aldık.


Sportif Tarza Biraz Seksapel Hava Katma Zamanı Gelmedi mi?




Kalem Etek Kusursuzluğu

Arkadaşlarınızla takılacağınız bir günde ya da gündüzden geceye uzanacak bir buluşmanızda amacınız nefesleri kesmek, kısa yoldan çarpıcılığı elde etmek ise sportif ve rahat parçalarla seksi görünüme ulaşmak oldukça kolay. Bunun için yapmanız gereken 2 şey var. Birincisi, dar/skinny koyu kot şortları/pantolonları tercih etmek. İkincisi, çekici renklere ya da grafik baskılara sahip bir kalem etek ile göbek açık üstünüzü kombinlemek. Göbek üstü bluzlar ya da tişörtleriniz için bu iki seçenek, seksi görünümün anahtarıdır. Kot şortunuzla kısa botları, kalem eteğinizle yüksek topuklu ayakkabılarınızı tercih etmeyi unutmayın. Bu seçim sizi hem stil sahibi yapacak hem de kışkırtıcı bir sportif şıklığa adım atmanızı sağlayacaktır. Bunun dışında olay kadın Kim Kardashian gibi ünlülerin davetlerde ya da günlük seçimlerinde, seksi kıvrımlarını sergilemek için sık sık crop top modellere yöneldiği gözlerden kaçmıyor.


sportif-cazibe-modasi-crop-top-gobek-ustu-tisortler
Sportif Cazibe Modasi Crop Top Gobek ustu tisortler


Günün Şıklığı 

Günlük kullanım için, eğlenceli veya baskılı kısa tişörtleri tercih edebilir veyahut spagetti/ip askılı sade bir kısa bluzunuzu çekici pembelere, mükemmel pastel tonlara ya da canlı turunculara sahip bir şort ile kombinleyebilirsiniz  Patenci etekleri de unutmamak gerek. Gündelik yaşam için böyle bir tercih yapmak, gayet pratik bir ayakkabı seçimi de sunuyor. Converse, babet ya da kendinizi rahat hissettiğiniz sandaletlerinizi giyebilir, sokaklarda efil efil bir şıklık içinde dolaşabilirsiniz. Bu kombin sizi oldukça trendy, masum ve seksi gösterecektir. Özellikle genç kızlar için bu seçim ideal olacaktır.

sportif-cazibe-modasi-crop-top-gobek-ustu-tisortler
Sportif Cazibe Modasi Crop Top Gobek ustu tisortler


Seksi Bohem Kızı

Salaş ve bohem havalardan hoşlanıyor ve kendinize yakıştırıyorsanız kısa üstlerle kesinlikle tercih etmeniz gereken parça; uzun etekler!

Göbek üstü bluzlarla, uzun etekleri de çok yakıştırdığımızı itiraf etmeliyiz. Doğru parçalar seçildiğinde gerçekten kusursuz ve özgün bir hava yakalamak mümkün. Öncelikle bohem bir stil için aksesuarlara da çok önem vermeniz gerekeceğini unutmayın. Ahşap dokulu bileklikler, uzun kolyeler, saç aksesurları hatta etnik desenlere sahip saç bantları ile gerçekten otantik ve ilgi çekici bir hale bürünebilirsiniz. Sade renk ya da siyah bir göbek üstü atlet body tercih ettiyseniz floral ya da grafik, etnik baskılı uzun bir etek tercih edebilirsiniz. Ya da bordo tonlarında bir üstle koyu tonlarda sade bir etek seçimi yapabilirsiniz. Bu seçim tamamen size ait.  Dikkat etmeniz gerek nokta ise, eteğin kesimi. Kendi bedenize uygun kesimli bir etek kullanmalısınız. Aksi takdirde olduğunuzdan daha kilolu veya kısa boylu görünebilirsiniz. Özellikle boyu çok uzun olmayan genç kadınlar bu noktaya önem vermeli.



sportif-cazibe-modasi-crop-top-gobek-ustu-tisortler
Sportif Cazibe Modasi Crop Top Gobek ustu tisortler


Retro Havası

Dilerseniz sezonun ritmini farklı bir tarzla da yansıtabilirsiniz. Göbek üstü bluzlarla retro bir görünüm de elde etmek için, faydalanmanız gerek en önemli kombin parçası; tabii ki de yüksek belli pantolonlar! Buz mavisi yüksek belli kot pantolonlar, göbek açık üstler ve dolgu topuklu ayakkabılar ile kendinizi şimdiden Audrey Hepburn havasında hayal edebilirsiniz. Kırmızı rujunuz, büyük kedi gözlüklükleriniz, retro saç ve makyajınızla yılların klasikleşmiş feminen retro modasına modern bir soluk getirerek stilinizi tamamlayabilirsiniz.

sportif-cazibe-modasi-crop-top-gobek-ustu-tisortler
Sportif Cazibe Modasi Crop Top Gobek ustu tisortler


Bunların dışında göbek üstü tişörtleri plajlarda da sık sık tercih ederek, yazın son günlerini efil efil ve çekici bir şıklıkla geçirebilirsiniz. Teninize uygun, hafif ve çarpıcı bir parfüm seçimini de ihmal etmeyin.


Etiket:

1. Kısa Tişört-Oxxo
2. Bluz-H&M
3. Spagetti Bluz-MANGO
4. Asimetrik Etek-Forever New
5. Kısa Tişört-H&M


Yazarlar : Miskin Kek & Kudra

Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.