2014-2015 Sonbahar - Kış Makyaj Trendleri

2014-2015 Sonbahar - Kış Makyaj Trendleri

2014-2015-sonbahar-kis-makyaj-trendleri
2014-2015 Sonbahar - Kis Makyaj Trendleri

2014-2015 Sonbahar - Kış Makyaj Trendleri 'nin en belirleyici özellikleri neler? Bu kış bizi nasıl bir makyaj bekliyor? Neler moda, neler demode? Makyaj ve modanın heyecanını hissediyorsanız trendleri de yakından takip etmenizde fayda var. İşte bu sezonun en önemli trendlerini sizler için bir çatıda topladım :





2014-2015 Sonbahar - Kış Makyaj Trendleri 'nde moda dünyasının başını derin, koyu ve iddialı göz makyajları başı çekiyor. Derin ifadeyi 12'den vurmak isteyen modacılar, bu sezon duru bir güzelliğin ardındaki dikkat çekici bakışları hedefleyerek podyum mankenlerini görücüye çıkartıyor. Koyu renkler hakim olsa da mavi rengi de göz makyajında liderliğini sürdürüyor. Mavinin her tonu olduğunun altını çizmeliyim. Elektrik mavisinden lilaya çalan her mavi, gözlerdek varlığını hissettiriyor. Hatta mavi kullanımları en çok ombre göz makyajı ile tamamlanıyor. Kaşlar yine kalın ve belirgin formda. Onun haricinde koyu renkler göz makyajının saltanatı kıvamında. Smokey/Buğulu göz makyajına da yer var, metalik yansımalara da. Tek kural olabildiğince dikkat çekici olup derinlik katmak. En sade göz makyajı bile olsa bol rimel, tercihe göre iddialı bir cat eye eyeliner ve hatta abartılı takma kirpikler bu sezonun en dikkat çekici trendlerinden birisi. Twiggy kirpik tarzı makyaj bu sezonun en özel seçimi. Pırıltılı göz makyajı da unutulmayanlar arasında.



2014-2015-sonbahar-kis-makyaj-trendleri
2014-2015 Sonbahar - Kis Makyaj Trendleri

Gözler bu kadar abartı iken allık ve ruj seçimlerinde daha doğallık söz konusu. Naturel renklerin hakimiyeti ten rengi (nude) ile beraber kiremit rengine dönük tonlara da yer veriliyor. En önemle altı çizilen ise bu kış parlak dudakların değil mat ve doğal dudakların yılı olacağı. Aydınlık bir cilt, mat yapıdaki doğal dudak rengi bir ruj, varla yok arası allık, bol rimel, hatta takma kirpik... 2014-2015 Sonbahar - Kış Makyaj Trendleri 'nin en belirleyici özelliklerinden birisi de aydınlatıcı ve kontürün iddialı birlikteliği. Her ikisi de olmazsa olmazlardan biri olarak yerini edinmiş bile.


Göz makyajıyla ön plana geçmek istemeyenler için ise şarap kırmızısı sahneye çıkıyor. Şarap rengindeki rujlar hem sonbahar hem kış mevsimine ayrı yakışıyor. Bu senenin ruj trendlerinden birisi olan şarap rengi dudakları ince göstereceğinden mutlaka dudak kalemi ile uygulanması öneririm.


İster dudakların şaraplığını, ister gözlerin derin ve iddialı çarpıcılığını öne çıkarın her iki makyaj stilinin de ortak paydası; soluk ten. Bu sene en çok vurgulanan makyaj trendlerinden birisi de solgun ve pürüzsüz bir ten. Doğallığı yitirmeden, ıslak bir görünüm vermeden mat ama yüzde tek renk duran kapatıcılığı yüksek bir fondöten bu kış makyaj çekmecesindeki yerini almalı.


Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.