Mila D'Opiz Göz Makyaj Temizleyici - Final Touch Eye MakeUp Remover

Mila D'Opiz Göz Makyaj Temizleyici
Mila D'Opiz Final Touch Eye MakeUp Remover


mila-dopiz-goz-makyaj-temizleyici-eye-makeup-remover
Mila Dopiz Goz Makyaj Temizleyici - Final Touch Eye MakeUp Remover

Lila Kutu 3.yılını kutluyorken biz güzellik bloggerlarını da unutmuyor, Kasım ayında özel bir marka olan Mila D'Popiz 'i keşfetmeye ortak ediyor. Mila D'Opiz Göz Makyajı Temizleyici, benim şu ana kadar kullandığım göz makyaj temizleyicilerden çok farklı bir yapı ve etkiye sahip. Bu farklılıklar nelerdir diye soruyorsanız.....




Mila D'Opiz, İsviçreli benim de ilk defa duyduğum bir marka. En şahane özelliği ise dünyada 4 bitki kök hücre teknolojisini ürünlerinde kullanan tek kozmetik markası oluşu. Kozmetik Oscar ödülleri bile varmış. Hayvanlar üzerinde deney yapmayan, hem etkili hem doğayla dost bir marka.


mila-dopiz-goz-makyaj-temizleyici-eye-makeup-remover
Mila Dopiz Goz Makyaj Temizleyici - Final Touch Eye MakeUp Remover

Mila D'Opiz , Final Touch skalasındaki Göz Makyajı Temizleyici, alıştığımız göz makyaj temizleyicilerinden daha farklı. Ne misel su kıvamında, ne de yağlı formda. Yapısı tam olarak jelimsi şekilde. Şu ana kadar pek çok markanın farklı göz makyaj temizleyicilerini kullandım ama hiçbirisinde bu farklılığı göremedim. Göz makyajındaki çıkarış başarsı harika olmasına rağmen, benim daha da sevdiğim güzel yanlarını keşfettim. İlki, gözleri kesinlikle yakmıyor. İkincisi, sanki özel bir göz kremi sürmüşçesine göz bölgenizi nemlendirip yumuşatıyor. Bıraktığı etkiyi hissetmemeniz imkansız. Allantoin ve Pantenol içeren jel dokusu hem kalıntı bırakmadan göz makayjını temizliyor hem de göz çevresini daha yumuşak, daha canlı hissettiriyor. Bu özelliklerine bayıldım. Çoğu insan yağlı makyaj temizleyicilerini sevmez ama yağlı formdakiler de makyajı daha iyi çıkartır. Bu ürün hem yağsız, hem iyi bir temizleyici. İki özelliği bir arada bulunduruyor. Ufak bir miktarı göz makyajını çıkarmaya yetiyor, 125 ml boyutunun hatrı sayılır bir süre benimle olacağını umuyorum. Ambalajı şık bir görünüme sahip olmakla beraber pompalı yapısıyla kullanım açısından pratiklik sağlıyor.



Özetle; pek bir şahane etkide oluşu ve görevini de güzel yapması benim için etkileyici oldu. Gönül rahatlığıyla öneririm. 

Mila D'Opiz 'in diğer ürünlerini de linke tıklayarak keşfedebilirsiniz.

Lila Kutu Facebook sayfasından da yeni kozmetik haberlerini daha hızlı alabilirsiniz.


mila-dopiz-urunleri-kullananlar
Mila Dopiz ürünleri kullananlar


* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.