Dermokozmetika Cilt Bakımı Alışverişim

Elimdeki nemlendirici bitince cildimi yormayacak hafif bir nemlendirici arayışına girmiştim.Son zamanlarda cilt tipimde gördüğüm değişimler ve yaşadığım ekstra yağlanma sorunundan dolayı yağ içermeyen bir nemlendirici arıyordum ki sonunda DDF'nin Ultra-Lite Oil Free Yağsız nemlendiricisinde karar kıldım.

Hassas yağlı ciltler için önerilen nemlendirici SPF 15 güneş koruması içeriyor ve cildi yağlandırmadan nemlendiriyor.
Cildi sakinleştiren ve doğal nem bariyerinin korunmasına destek olma vaadi olan nemlendiricinin en çok dikkatimi çeken özelliklerden biri ürünün Amerikan kanser vakfı tarafından onaylanmış olması ve ürün üzerinde Cilt Kanser Vakfının logosunun bulunması oldu.
 Alışverişimin diğer avantajı ise sitede DDF ürünlerinde %30 indirim bulunması ve markadan yapılan her 120 TL'lik alışverişe cilt tipine uygun DDF temizleyiciyi seçme imkanı bulunmasıydı.
Benim tercihim cilt tipimle en çok örtüşen %5 Glycolic asit içeren Jel temizleyici oldu.Temizleyicinin soyucu etkisiyle ciltteki hücre yenilenmesini artırma ,İnce çizgileri ve gözenekleri minimize etme ve cilt yapısını pürüzsüzleştirme gibi vaadleri var.

Toplamda 117 TL tutan alışverişime kargo ödemedim.Paketim baloncuklu naylona sarılmış ve aralarına havalı poşet konmuş bir şekilde numune ürünlerle birlikte çabucak elime ulaştı.

Elimdeki seri bittikten sonra kullanmaya başlayacağım ürünlerin detaylı yazıları blogta yer alacak.

DDF ürünleri ve diğer kampanyalardan yararlanmak,üstelik bugün de geçerli olan ekstra %10 indirimden faydalanmak için Dermokozmetika sayfalarına göz atmanızı öneririm.

Sevgiler



Paylaş
, , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.