Skin79 Cilt Bakım Maskeleri / Mask Sheets

skin79-cilt-bakim-maskeleri-mask-sheets
skin79 cilt bakim maskeleri mask sheets

Kore kozmetiğin meşhur markalarından Skin79, özellile BB kremleriyle nam salmış olsa da cilt bakım ürünleriyle de adından bahsettiriyor. Çoğu güzellik düşkünü, uygulama açısından genelde zahmetli oluşlarından ve özel vakit istediğinden cilt bakım maskelerini düzenli bir şekilde uygulamaktan kaçınıyor. Bu anda da tek kullanımlık oluşlarıyla kağıt/bez maskeler devreye giriyor. Tek tek paketli olan kağıt maskeleri kullanmayı seven biri olarak Skin79 Mask Sheet maskelerinden 5 farklı çeşidini merakla deneyimledim. Maskeler hakkında yorumlarım şu şekilde :



Skin79 maskelerden önce bu tarz maske sunan (yine bir Kore kozmetik markası) Cettua 'dan kağıt maskeleri denediğim için ne kadar rahat kullanım sağladıklarının farkındayım. Maskeleri uygulama açısından seviyorum. Ancak biliyorum ki bu tarz maskeleri kullananlardan bazıları, sürülebilir maske beklentisine karşılık veremediği için rahat kullanım açısından benim sevdiğim kadar sevemiyor. Böyle maskelelerin rahat kullanabilir miyim diye tereddütleriniz var ise önce tekli maske satın alıp deneyimledikten sonra daimi olarak kullanıp kullanmayacağınıza karar vermenizi öneririm.


Maskelerin kullanma talimatı ve cilde vaatleri, paketinin arkasında Türkçe yazılı olarak tek tek bulunuyor :


Skin79 kağıt/bez cilt bakım maskeleri toplamda 5 çeşit. Bunlar sırayla; Pearl Brightening, Tea Trea Calming, Red Ginseng Repairing, Aloe Fresh ve Honey Moisture. Maskelerin isimleri ve ambalajları birbirinden farklı olsa da yapı olarak birbirinden olağanüstü bir farklılıklarını görmedim. Maskelerin ciltte bıraktığı etkiler 3 aşağı 5 yukarı aynı. Hangisini seçeceğim diye kararsız kalıyorsanız, ambalajından sizi en çok çekeni seçebilirsiniz, zira birbirinden kayda değer farklılıkları yok. Her bir paketin içerisinde yüz şeklinize uygun formda tasarlanılmış beze/kağıda enjekte edilmiş 20 ml'lik ürün bulunuyor. Yani tek bir seferde 20 ml 'lik ürünü yüzünüze sürüyorsunuz.



Skin79 Kağıt Maskeler Cilt Bakımında Etkili Oldu mu? 

Ne yazık ki (belki de beklentimle alakalı) maskelerde kayda değer bir etki bulamadım. Çok kötü maskeler olmamakla birlikte, açıkçası Gratis 'lerde satılan Cettua Cilt Bakım Maskeleri 'nden Before Having A Date maskesinin verdiği ferahlığı ve cilt yumuşatma yönünü hiçbirisinde bulamadım. Benim için kağıt maske kulvarında Cettua favori olarak kalmaya devam ediyor.


Onun üstüne geçemediği için Skin79 maskeleri çok sevemedim. Maskelerin en iyi yanı olarak bulduğum nokta ise fiyatları oldu. Tekli maskeler 4 TL fiyatıyla merak edenlere denenebilirlik sunması adına hoş.

* Tanıtım Ürünleridir.


Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.