Paris Hilton Siren Parfümü Yorumlarım / Deniz Kızı Parfümü

paris-hilton-siren-parfumu-yorumlarim
Paris Hilton Siren Parfumu Yorumlarim
Paris Hilton Siren Parfümü Yorumlarım
Paris Hilton Siren Perfume


Paris Hilton Siren Parfümü için Deniz Kızı Parfümü diyebilirim çünkü bu parfüm deniz kızı mitolojisinde ruh bulan sirenlerden etkilenerek tasarlanılmış. Bu parfümü o kadar beğendim ki... Parfümün ambalajındaki çizim her ne kadar şirin olsa da çok çocuksu olduğunun farkındayım. Ama bu koku çocuksu yanı hiç yok. Tam bir zarif kadın kokusu. Koku kalitesi olarak da ayrı beğendiğim Paris Hilton Siren parfüm, ünlüler parfümüne (Celebrities Perfumes) olan ön yargınız var ise onu bile kırıcak güzellikte. Lüks markaların parfümleriyle yarışabilecek koku kalitesindeki Siren Parfümü, zarif kokusuyla benim için bambaşka.




paris-hilton-siren-parfumu-yorumlarim
Paris Hilton Siren Parfumu Yorumlarim


paris-hilton-siren-parfumu-yorumlarim
Paris Hilton Siren Parfumu Yorumlarim


Paris Hilton parfümleri arasında olan Siren parfümü, çok şirin bir karton ambalaja ama buna karşılık nostaljik parfüm havası estiren tasarıma ve bana göre biraz da rüküş bir parfüm şişesine sahip. Parfümün ismine esinlenilen Siren mitolojik bir karakterdir. Yunan mitolojisindeki özel bir adada yaşadığı düşünülen deniz yaratıkları olarak geçiyor. Hatta mitolojiye göre yaşadıklar yerlerde şarkılar söyleyen sirenler, denizcileri büyülüyor ve büyülenen denizciler de sirenlerinden peşlerinden sürüklenerek sirenlere yem oluyormuş. Günümüzde ise siren denilen bu deniz yaratıkları, deniz kızları olarak düşünülmüş. Bu mitolojik çizgi, parfüme de ilham kaynağı oluyor. Parfümün şişesi iç içe geçmiş iki farklı karton kapakla muhafaza halinde ve kapaklarda deniz kızı motifi yer alıyor. Yine parfüm şişesininde de bir deniz kızı daha bulunuyor, bu sefer altın renginde minik bir aksesuar şeklinde.


paris-hilton-siren-parfumu-yorumlarim
Paris Hilton Siren Parfumu Yorumlarim


Ambalajlarının üzerinde kabartılı motiflerle süslenen sarışın deniz kızı çizimine gerçekten bayıldım. Hatta öyle ki parüfümün karton ambalajını atamıyorum. Bu kadar güzel çizimle süslenen deniz kızı parfümünden, son derece demode ve rüküş bir parfüm şişesi çıkıyor. Bana kalırsa, bir parfüm şişesi ancak bu kadar rüküş tasarlanabilir. Şişenin alt kısmı oyuklaştırılarak deniz kızı kuyruğu yapılmış ve kapak kısmının boğum yerinde altın görünümlü bir metalden deniz kızı kolye ucu bulunuyor. Fikrimce çok daha güzel ve özenli bir parfüm şişesi tasarlanabilirdi. Biz kadınlar için görsellik çok önemli. Parfümleri satın almadan önce onların şişe dizaynları bile etkilenmemize neden olabilir. Parfüm kartonu bu kadar harikayken, parfüm şişesinin bu kadar rüküş olması bu parfüm için en büyük eksi tarafı.



paris-hilton-siren-parfumu-kullananlar
Paris Hilton Siren Parfumu Yorumlarim
Paris Hilton Siren Parfümü 'nün kokusu ağırlıklı olarak çiçeksi. İtiraf etmem gerekirse bir Deniz Kızı Parfümü olduğu için daha sucul bir koku bekliyordum ama bu parfüm oldukça çiçeksi notaların hakimliğinde tene hükmediyor. Parfümün şişesinin ucuzluğu sizi yanıltmasın. Parfüm alabildiğine kaliteli. Notaları o kadar güzel harmanlanmış ki ve kokusunun kalite sınıfı da oldukça iyi geliyor. Daha önce de Paris Hilton parfümlerini de kullanan biri olarak diyebilirim ki Paris Hilton Siren çok çok çok iyi. Gözümü kapatıp bu kokuyla Chanel veya Dior parfümünü kıyaslasam, koku kalitesi olarak birbirinden ayıramam. Eğer ünlü Amerikan şarkıcıların/oyuncuların çıkardığı parfümlere karşı ön yargılı iseniz o halde Paris Hilton Siren ile bu ön yargınızı yıkabilirsiniz. Sadece parfümün biraz teninizde oturmasına izin verin. Gün sonunda kokusunun güzelliğini daha da iyi fark edeceğinize eminim.



Parfümdeki çiçeksi notalar keskin ve ağır biçimde değil, daha yumuşak daha pudrayla çevrelenmiş havada ilerliyor. Sanki çiçeklerin etrafına pudra serpiştirilmiş bir koku karışımı veriyor. Parfümde meyveli notalar bulunsa da benim tenimde ilginç bir şekilde çiçeksi kokunun varlığı daha çok ortaya çıkıyor. Yaz zamanı biraz daha meyveli kokusunu alıyorum, kış zamanı ise çiçeksi kokuyu daha net hissediyorum. Sanırım bu parfümlerin tenimizdeki değişkenliğinin mevsimlere de bağlı olduğunun bir kanıtı.


deniz-kizi-parfumu-siren
Deniz Kizi Parfumu


Paris Hilton Siren Parfümü, koku olarak ağır değil ama uçup giden hafiflikte de değil. Varlığını hissettiren ama bunu yumuşak şekilde fısıldayan bir parfüm. Benim tenimde aşağı yukarı 3-4 saat kalıcılığını sürdürüyor. Parfümün kalıcılığı tenden tene değişiklik gösterse de belirttiğim oranın iyi olduğunu düşünüyorum.  Siren parfümündeki zambak, hanımeli, orkide, vanilya, misk ve sandal ağacı kokusunun harmanı öyle güzel yapılmış ki, zarif çizgideki kokuları sevenlere hitap edeceğine eminim. Günlük hayatta çok rahatlıkla kullanılabilecek bir parfüm. Özellikle iş görüşmelerinde, ofis ortamında kullanılabilecek güzellikte. Parfümün burnu ise Yves Saint Laurent Belle D'Opium, Michael Kors Sporty Citrus, Viva la Juicy Noir Juicy Couture, Marc Jacobs Splash Pear gibi parfümlere imzasını atan Honorine Blanc 'a ait.


Paris Hilton Siren Parfümü, Türkiye 'de ne yazık ki çok az sitede satılmakta. Bana erkek arkadaşım hediye etmişti ama onun aldığı yer bile aylardır kapalı. (Bellamola sitesi) Eğer bu parfümü yurt dışından temin etme imkanınız var ise mutlaka bir şans vermenizi öneririm. Harika zariflikte bir koku. Ben ki çiçek kokularını çok sevmem ama bu kadar başarılı bir parfüm, yumuşak çiçeksi kokusuyla benim zevkimi bile değiştirecek harikalıkta. Dior parfümlerini de kullanan biri olarak, koku kalitesinin aynı ayarda olduğu iddiasına imzamı atarım.


paris-hilton-parfumleri-kullananlar_paris-hilton-siren-parfumu-yorumlarim
Paris Hilton Siren Parfumu Yorumlarim


Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.