Caudalie Zeste De Vigne Shower Gel / Sülfatsız Duş Jeli

caudalie-des-vignes-shower-gel-sulfatsiz-dus-jeli
Caudalie Thé Des Vignes Shower Gel - Sulfatsiz Dus Jeli
Caudalie Zeste De Vigne Shower Gel / Sülfatsız Duş Jeli



caudalie-des-vignes-shower-gel-sulfatsiz-dus-jeli
Caudalie The Des Vignes Shower Gel - Sulfatsiz Dus Jeli


Caudalie; limon, bergamot, mandalina, turunç, portakal gibi narenciye kokuları harmanladığı Caudalie Zeste De Vigne kokusunun kardeşi olan bu duş jeli, hem kofresiyle hem de ayrı olarak satılmakta. Hassas ciltlere de uygun olan bu duş jelinin en önemli özelliği sülfatsız bir duş jeli olması. Kozmetik markaların pek çoğu hatta dermokozmetik markaların da dahi sülfatsız duş jellerine az yer verdiğini fark etmişsinizdir. Sırf bu açıdan bile şans verilebilir güzellikte.


Caudalie Zeste De Vigne Shower Gel duş jelinin tek özelliği Sodyum lauryl sülfat (SLS) içermeyişi değil, aynı zaman da paraben, parafin, mineral yağlar, ftalatlar, fenoksietanol gibi zararlı içerikleri de bulundurmayışla pek çok duş jeline göre tercih edilesi. Nemlendirmesi, temizlemesi ve kokusu kısacası her ayrıntısıyla sevdiğim ve iyi ki edindiğim dediğim bir duş jeli. Hafızam beni yanıltmıyorsa bir indirime denk gelip almıştım. Böylece uygun fiyatlı haliyle kullanmış da oldum. Bir narenciye müptelası olarak Caudalie Zeste De Vigne Shower Gel beğenimi kazandı ancak Yves Rocher Jardins Du Monde Orange Portakallı Duş Jeli 'nden koku olarak daha az yoğunlukta. Fakat içerik olarak ondan çok daha güzel. Üstelik Caudalie markası bildiğim kadarıyla hayvanlar üzerinde test yapmayan markalardan birisi. Ambalajının arkasında da böyle olduğu yazıyor.


Caudalie alışverişi sırasında bu duş jeli serisinin bir de yeşil ambalajlı olanı edinmiştim, kişisel zevk olarak onu daha fazla sevdim. İlerleyen günlerde blogda ona da yer vereceğim. Sülfatsız duş jeli arayışındaysanız, 200 ml boyutundaki bu tüplü ambalajındaki Caudalie duş jelini de seçeneklerinizin arasına ekleyebilirsiniz. Ayrıca unisex kullanımına uygun buluyorum. Kokusu çok "kızsal" değil, tazelik hissi verdiği için erkeklerin de rahatlıkla kullanacağı bir duş jeli olduğunu düşünüyorum.


caudalie-zeste-de-vigne-shower-gel-sulfatsiz-dus-jeli
Caudalie Zeste De Vigne Shower Gel - Sulfatsiz Dus Jeli


caudalie-dus-jeli-kullananlar_zeste-de-vigne-shower-gel-reviews
Caudalie  Dus Jeli _ Zeste De Vigne Shower Gel

Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.